Personal training

Personal training is de oplossing voor iedereen die wil afvallen, zijn conditie wil verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig heeft. Trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat je net een stapje verder gaat en harder traint. Onder professionele begeleiding bereik je op een veilige en verantwoorde manier je doel.

Voeding

Voldoende eten en voldoende voedingstoffen binnenkrijgen is een essentieel onderdeel in het dagelijkse leven. Zo verklein je de kans op ziektes zoals, diabetes, kanker, hart- en vaatziekten en voel je je vele malen fitter. Voor krachttraining speelt voeding de sleutel tot het succes. Voeding bepaalt niet alleen je groei maar ook de kracht die je kunt leveren tijdens de trainingen. Voedingsbegeleiding is bij alle pakketten van personal training inbegrepen.

Duo training

Vind je het spannend om alleen te trainen of vind je het samen met een vriend(in), familielid of kennis gewoon leuker? Dan is Duo training zeker wat voor jou. De kosten voor een sessie duo training zijn vanaf €25,- per persoon per sessie. Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contact formulier of bellen naar 06-51363307.

Aantal TrainingenPrijs Per SessieTraining schema24/7 ContactPT Checkup
6 Sessies€60,001xJaJa
12 Sessies€55,002xJaJa
24 Sessies€52,504xJaJa
36 Sessies*€50,006xJaJa
48 Sessies*€45,008xJaJa


*Bij eenmalige overschrijving van het totale bedrag ontvang je twee gratis sessies ter waarde van €120,- (alleen geldig bij afname 48 sessies)
*Personal training sessies van 30 minuten zijn ook mogelijk. Voor meer informatie kan je contact opnemen via het contact formulier of bellen naar 06-51363307.

Twijfel je nog? Sluit dan een gratis proefsessie af